Pulverlackering – en bekväm väg att sätta färg på tillvaron!

 

Pulverlackering á la Nicke

 

Pulverlackens fördelar gentemot traditionell våtlackering håller på att vara väl kända för de flesta idag; miljömässigt outstanding då inga lösningsmedel används, slitstark yta och att detaljerna klibbar inte ihop när de ligger på lagerhyllan är bara några av dem.

Vi använder oss av en lackeringsbox i plast från Wagner. Där återvinns färgen vid lackering och god ventilation gör arbetsmiljön mycket ren. Lackeringsrobotar sköter appliceringen men ibland behövs det även målas invändigt som på bilden ovan. Färgbytestiderna är korta och flexibiliteten stor.

 

Pulverlackering

 

Pulverlackering är enkelt!?

Både ja och nej. Att lägga på ett lager färg låter kanske inte så svårt men vi ser hela processen från godsmottagning till utleverans som en helhet. För att färgen ska sitta fast och vara snygg i många år måste materialet förbehandlas på rätt sätt och att få en jämn lackyta på ett spretigt material är inget man lär sig på en kafferast…

Vi har de moderna metoderna och vi hjälper också dig som kund att tänka ”lackering” redan under tillverkning. Tillsammans når vi då resultat som besannar slutkundens drömmar!

 

Ordning och reda

Jajjemän, det har vi!

 

Magnus bandar